Granny Square

6 maanden gezellig samen haken

De prachtige Granny Square, wie kent ‘m niet?
 
In deze granny square cursus haken we samen meer dan een half jaar lang aan diverse granny square projecten.
 
Het is een betaalde CAL van €27. Je behoudt toegang tot een jaar nadat de cursus is afgelopen, dus tot 1 april 2024. Het verloopt niet. Voor Club abonnees is het uiteraard inbegrepen!
 
De CAL begon op 1 oktober en duurt tot 1 april.
 
De cursus bestaat uit verschillende onderdelen. We starten met de algemene informatie (wie ben ik, hoe werkt de cursus, dat soort dingen). Dan kunnen we samen kijken of voor iedereen het inloggen lukt en of alles goed werkt, zonder dat er meteen stress is over “achterlopen”.
 
In het eerste hoofdstuk kun je lekker experimenteren met 3 verschillende granny square haakpatronen en veel verschillende materialen.
 

Het haakpatroon van het vest staat centraal in het tweede hoofdstuk. Daar gaan we samen een maand aan werken, gevolgd door een derde hoofdstuk over het haken van tassen. Het vierde hoofdstuk richt zich op dekens haken en in het vijfde hoofdstuk leer je truien haken in allerlei verschillende constructies. Ten slotte haak je nog een rokje én een tof Ibiza-style vestje.


Veel keus

Je haakt aan zes verschillende thema’s en hebt dus heel veel keuze in deze cursus. Alle projecten kun je ook nog eens met je eigen materiaal en op je eigen maat haken. Ideaal!


 
We haken dan samen een hele poos aan allerlei schitterende projecten, samen aan de Granny Square cursus 
 
Alle haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven, met foto’s en met video’s voor links- en rechtshandigen. In die periode zal ik ook af en toe Live komen zodat we samen kunnen haken!
 
Je kunt de CAL in je eigen tempo en met je eigen favoriete kleuren maken want granny squares lenen zich uitstekend voor restjes opmaken.
 
Als je de losse cursus koopt, behoud je tot 1 april 2024 (of tot 12 maanden na aanschaf) toegang tot de cursus. Als je abonnee wordt, behoud je toegang zolang je abonnee bent.

Voor je de cursus koopt, overweeg of je abonnee wilt worden:

Een maandlidmaatschap kost €17,50. Als je nu jaarabonnee wordt, bespaar je flink geld: van €210 betaal je nu €170 voor een heel jaar toegang. Je krijgt dus 2 maanden per jaar gratis! Wat je daarvoor krijgt?

 • Alle cursussen (Interlocking Haken €37, Granny Square €27, Vest Haken €27, Haken voor de Baby €27, Kerstgebaar €7,50 en meer)
 • Alle workshopopnames (€15)
 • Meer dan 150+ handige advertentievrije PDFs van de website (wordt wekelijks aangevuld) >> INCLUSIEF de Een Mooi Gebaar CAL PDF van €24!! Let op: ALLEEN voor jaarabonnees
 • LIVE Zoom Kletsen en Wol sessies (onbetaalbaar ;-))
 • Besloten Facebook groep
 • Jaarlijkse Een Mooi Gebaar picknick
 • Inspraak in volgende cursussen
icon-5
Samenvatting bestelling tonen
€27.00
Product Subtotaal
Granny Square Cursus  × 1 27.00
Subtotaal 27.00
Totaal 27.00 (inclusief 4.69 btw)

Klant informatie

Factuur details

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
Granny Square Cursus (#7420)
+
27.00
Jaarabonnement (#3677)
170.00 every jaar
+
170.00

Betaling

 • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Granny Square Cursus  × 1 27.00
Subtotaal 27.00
Totaal 27.00 (inclusief 4.69 btw)

Getwijfeld, maar toch maar aangehaakt bij de cursus granny square. Zit ik bij het stukje geschiedenis dus met tranen in mijn ogen. Zo herkenbaar. Mijn lieve oma heeft ooit voor mij een sprei gehaakt met haar kromme reuma handjes. Mijn moeder heeft het sprei in elkaar gezet, want dat kon oma niet meer. Het sprei heb ik niet meer, want dat was echt tot op de laatste draad versleten. Ik was er als kind zo blij mee en het sprei is mee verhuisd toen ik ging trouwen, heeft op het bed van mijn kind gelegen en heeft de laatste periode gediend als kleedje voor mijn hond. En al deze herinneringen stromen tegelijk binnen bij het lezen. Een ontroerend begin van deze cursus.
 • Renate (losse cursus)
Dag Iris, Ja ik vind het leuk om te doen. Je uitleg is altijd zo duidelijk en je stem heel mooi en rustgevend. Groetjes, Cathy
 • Cathy (Club lid)
Ik maak graag van de gelegenheid gebruik om te te bedanken voor je geweldige onderneming. Ik werk momenteel aan de coastal picknick deken en sta te popelen om aan het vest te beginnen. Ik waardeer enorm je belangeloosheid en de super duidelijke uitleg. Je geeft me het gevoel dat je echt wil helpen en delen eerder dan te willen verkopen. Natuurlijk is het fair dat je daar ook eerlijk voor vergoed wordt maar ik waardeer het enorm dat het commerciële niet overheerst. Vriendelijke groeten en tot snel
 • Ria (Club lid)