Haken voor de Baby

10 weken gezellig samen haken

haken voor de baby

Haken voor je eigen (klein)kind, een baby van een collega of voor een goed doel: het is ontzettend leuk om te haken voor de baby!
 
Deze cursus bestaat uit 10 heerlijke haakprojecten.
 
De cursus bestaat onder meer uit een rammelaar, wiegdekentje, vloerkleed, boxkleed met ster of hart erop, mutsje, omslagdoek voor de mama en nog wat verrassingen!
 
Het is een betaalde CAL van ā‚¬27 Je behoudt toegang tot deze cursus voor 12 maanden na aanschaf. Voor Club abonnees is het uiteraard inbegrepen šŸ˜!
 
De CAL heeft (minstens šŸ˜‰) 10 haakpatronen! Alle haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven, met detailfoto’s en met video’s voor links- en rechtshandigen. Ook komt er bij elk deel een PDF beschikbaar.
 
Je kunt de CAL in je eigen tempo en met je eigen favoriete (baby)kleuren maken. Zo maak jij je restjes op Ć³f haak je precies in de kleuren van de aanstaande babykamer. Per patroon worden suggesties gegeven van wat je voor materiaal kunt gebruiken. Zodra je de cursus koopt kun je inloggen en dan heb je toegang tot de materialen die tot nu toe bekend zijn.
 
Tot slot haak je natuurlijk niet alleen, maar in een gezellige online Facebookgroep met andere enthousiaste haaksters om je passie, vragen en foto’s te delen!Samen haken we gezellig voor de baby

Ook jij kan schitterend haken. Of je nu linkshandig of rechtshandig bent, veel ervaring hebt of weinig, deze gave haakcursus is voor iedereen geschikt!

icon-5
Samenvatting bestelling tonen
€27.00
Product Subtotaal
Haken voor de Baby  × 1 27.00
Subtotaal 27.00
Totaal 27.00 (inclusief 4.69 btw)

Klanteninformatie

Factuurgegevens

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
Haken voor de Baby (#5242)
+
27.00

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Je bestelling

Product Subtotaal
Haken voor de Baby  × 1 27.00
Subtotaal 27.00
Totaal 27.00 (inclusief 4.69 btw)
ALLEEN NU MET HOGE KORTING: van ā‚¬15 voor ā‚¬5
Via Facebook Live geef ik regelmatig haakworkshops. In totaal staan nu de opnames van 15 workshops online, gespiegeld voor linkshandigen en rechtshandigen. Die workshops zijn onder andere voor 4 mandala’s, de corner to corner techniek, graphgan haken, tunisch haken, hartjes haken, sokken haken, herfstbladeren haken, en meer. Koop deze cursus er nu bij om alle opnames van 2020 en 2021 terug te kijken Ć©n om toegang te krijgen tot alle opnames van 2022 die er nog komen.
Van ā‚¬27 voor ā‚¬19,95
Haak samen in 8 weken aan een prachtig granny vest! Ā  Samen haken we in 8 weken aan een schitterend granny vest. Je kunt het vest aanpassen in je eigen maat, je haakt het met je eigen lievelingsmateriaal, er zijn filmpjes voor links- en rechtshandigen, voor Doven en slechthorenden (of mensen die naast hun voetbal-kijkende-partner zitten) zijn alle filmpjes ondertitelt en doordat we samen eraan haken krijg je ook een heerlijk CAL gevoel! Het betreft een eenmalige betaling van ā‚¬19,95. Dit is een super goedkope aanbiedingsprijs, omdat het voor mij de eerste cursus is die ik geef. Als het ons allemaal goed bevalt, komt er een jaar abonnement met cursussen en komen er ook meer losse cursussen in de webwinkel! Als het allemaal niet goed bevalt, hebben we in ieder geval uiteindelijk allemaal een prachtig gehaakt vest!
27.00 19.95
Heel veel samen, ontspannen, leerzaam haken
In de Een Mooi Gebaar Club leer je via cursussen, workshops en tutorials (nog) beter haken! Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 200 PDF haakpatronen. Haak jij ook aan?
210.00 170.00