10 weken gezellig samen haken

haken voor de baby

Haken voor je eigen (klein)kind, een baby van een collega of voor een goed doel: het is ontzettend leuk om te haken voor de baby!
 
Deze cursus bestaat uit 10 heerlijke haakprojecten, met één patroon per week, voor een cursus van 10 weken. Elke dinsdag om 9 uur ‘s ochtends wordt het nieuwe patroon hier in de Club online gezet.
 
De cursus bestaat onder meer uit een rammelaar, wiegdekentje, vloerkleed, boxkleed met ster of hart erop, mutsje, omslagdoek voor de mama en nog wat verrassingen!
 
Het is een betaalde CAL van €19,95. Je behoudt toegang tot deze cursus zolang de Club bestaat, het verloopt niet. Voor Club abonnees is het uiteraard inbegrepen 😍!
 
De CAL begint op 15 februari en duurt tot 19 april, met (minstens 😉) 10 haakpatronen! Alle haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven, met detailfoto’s en met video’s voor links- en rechtshandigen. Ook komt er bij elk deel een PDF beschikbaar.
 
Je kunt de CAL in je eigen tempo en met je eigen favoriete (baby)kleuren maken. Zo maak jij je restjes op óf haak je precies in de kleuren van de aanstaande babykamer. Per patroon worden suggesties gegeven van wat je voor materiaal kunt gebruiken. Zodra je de cursus koopt kun je inloggen en dan heb je toegang tot de materialen die tot nu toe bekend zijn.
 
Tot slot haak je natuurlijk niet alleen, maar in een gezellige online Facebookgroep met andere enthousiaste haaksters om je passie, vragen en foto’s te delen!

Samen haken we gezellig voor de baby

Ook jij kan schitterend haken. Of je nu linkshandig of rechtshandig bent, veel ervaring hebt of weinig, deze gave haakcursus is voor iedereen geschikt!

icon-5