ingewikkelde techniek eenvoudig uitgelegd

Interlocking Haken Cursus

Interlocking haken wordt ook wel dubbel filet haken genoemd. Je maakt met twee kleuren twee “netjes” van stokjes en lossen, die je op bepaalde plekken door elkaar heen haakt, waardoor je een tekening maakt.
 
In deze interlocking haken cursus leer je op diverse manieren opzetten, waaronder met de door Een Mooi Gebaar ontwikkelde opzetten-zonder-lossen techniek. Door de verschillende start methodes allemaal te leren, kun je met alle interlocking patronen uit de voeten.
 
Het is een betaalde cursus van ā‚¬37. Je behoudt toegang tot deze cursus tot 12 maanden na afloop. Voor Club abonnees is het uiteraard inbegrepen šŸ˜!
 
De cursus begint op 13 januari en bestaat uit vijf delen.
 

De cursus gaat op vrijdag 13 januari starten. Dan komt er eerst algemene informatie (wie ben ik, hoe werkt de cursus, watvoor materialen kun je gaan kopen in de wolwinkel in de buurt, dat soort dingen). Dan kunnen we samen kijken of voor iedereen het inloggen lukt en of alles goed werkt, zonder dat er meteen stress is over “achterlopen”.

Op vrijdag 20 januari komt dan het eerste hoofdstuk online en kun je lekker aan het experimenteren met twee opzetmethodes en een uitgebreid proeflapje.

 
Op vrijdag 3 februari krijg je dan haakpatronen voor pannenlappen.Deze techniek is heel tof voor pannenlappen, omdat je door de dubbele filet haken laagjes een fijne dikke structuur kunt maken.
 
Op 17 februari beginnen we aan het haken van het kussentje (zie blauwe foto), die Ć³Ć³k als prachtige deken gemaakt kan worden.
 
De cursus eindigt op 3 maart met twee haakpatronen voor schitterende dekens. Daarbij leg ik ook de derde opzetmethode uit, die ik zelf ontwikkeld heb (zonder lossenketting!)
 
Alle haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven, met foto’s en met video’s voor links- en rechtshandigen. In die periode zal ik ook af en toe Live komen zodat we samen kunnen haken!
 
Je kunt de cursus in je eigen tempo en met je eigen favoriete kleuren maken.

Als je de losse cursus koopt, behoud je tot 3 maart 2024 (of tot 12
maanden na aanschaf) toegang tot de cursus. Als je abonnee wordt, behoud je toegang zolang je abonnee bent.

Interlocking haken: alles wat je wilt weten, voor slechts ā‚¬37

Samen haken we Interlocking Crochet!

Ook jij kan schitterend projecten haken. Of je nu linkshandig of rechtshandig bent, veel ervaring hebt of weinig, deze cursus is voor iedereen geschikt!

Voor je de cursus koopt, overweeg of je jaarabonnee wilt worden:

Als je nu jaarabonnee wordt, bespaar je flink geld: van ā‚¬210 betaal je nu ā‚¬150 voor een heel jaar toegang tot:

  • Alle cursussen (Interlocking Crochet ā‚¬37, Granny Square ā‚¬27, Vest Haken ā‚¬27, Haken voor de Baby ā‚¬27, Kerstgebaar ā‚¬7,50 en meer)
  • Alle workshopopnames (ā‚¬15)
  • Meer dan 125+ handige advertentievrije PDFs van de website (wordt wekelijks aangevuld) >> INCLUSIEF de Een Mooi Gebaar CAL PDF van ā‚¬24!! (waarde > ā‚¬300)
  • Een Mooi Gebaar Haakplanner (ā‚¬5)
  • LIVE Zoom Kletsen en Wol sessies (onbetaalbaar ;-))
  • Besloten Facebook groep
  • Jaarlijkse Een Mooi Gebaar picknick
  • Inspraak in volgende cursussen
Samenvatting bestelling tonen
€170.00
Product Subtotaal
Jaarabonnement
  × 1
170.00 / jaar
Subtotaal 170.00
Totaal 170.00 (inclusief 29.50 btw)

Maak een keuze:

Jaarabonnement (#3677)
170.00 every jaar
+
170.00
Interlocking Haken Cursus (#9020)
+
37.00

Klant informatie

Factuur details

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Jaarabonnement
  × 1
170.00 / jaar
Subtotaal 170.00
Totaal 170.00 (inclusief 29.50 btw)
Terugkerende totalen
Subtotaal 170.00 / jaar
Terugkerend totaal 170.00 / jaar (inclusief 29.50 btw)
Eerste verlenging: 6 februari 2024

Betaling

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

icon-5