Ontspannen álles leren haken

Met de Een Mooi Gebaar Club geïnspireerd, gezellig, geslaagd aan de slag

Haakfrustraties verdwijnen

Herken je dat? Je ziet een prachtig haakpatroon, maar het lukt niet om te maken? Je maakt een kledingstuk, maar het past niet? Je haakt graag, maar vindt het soms zo ongezellig? Of je raakt gefrustreerd omdat het patroon onduidelijk is, vol ingewikkelde afkortingen en met onduidelijke filmpjes?

Die frustratie ken ik! Ik wilde in 2014 iets om handen hebben als vervanging van het staren naar een scherm. Eerst een paar avonden vloeken om het te leren, worstelend door onduidelijke filmpjes en patronen vol afkortingen. Nu al jarenlang veel ontspanning, plezier en schitterende resultaten later, breng ik met passie en liefde en vooral veel gezelligheid deze schitterende hobby op iedereen over.

Bij mij krijg je duidelijke filmpjes , patronen zonder afkortingen én vooral veel ontspanning en een gezellig community.

fbt

Duidelijke uitleg

Zonder afkortingen, met duidelijke foto’s, filmpjes én geschreven teksten, zodat ook jij eenvoudig de prachtigste projecten haakt.

Voor links- én rechtshandigen

Zodat ook jij zonder gedoe (beter) leert haken

Leuke online community

Samen haken we, lachen we en helpen we elkaar als het even niet lukt, zodat je niet eenzaam hoeft aan te modderen. Met LIVE sessies en een besloten Facebookgroep kun je altijd snel verder

Wat zeggen mijn volgers over Een Mooi Gebaar?

"Mooie patronen op een duidelijke manier geschreven en uitgelegd. Op deze manier kan iedereen leren haken."

Annemieke Gabriela

"Super lieve dame met een erg rustgevende stem"

Martine Vereyken

"Is een fijne leuke groep met een beheerster dit haar hart op de goede plaats heeft."

Bianca van Schaik

"Super gave naar het Nederlands vertaald patronen, gave workshops en een enorm lieve en gezellige vrouw dikke 10 voor Een Mooi Gebaar"

Ilona Bost van Zeijst

Wat houdt de Club precies in?

icon-5

Het Club abonnement kost €14,70 per maand. Wil je een jaarabonnement? Dan betaal je alleen vandaag geen €176,40, maar slechts €147!

Bij het jaarabonnement krijg je nu ook toegang tot de PDFs van veel van de gratis haakpatronen van de Een Mooi Gebaar website! Er staat nu al voor meer dan €80 aan haakpatronen in, dat wordt wekelijks bijgevuld 🙂 Speciaal extraatje, alleen voor jaarabonnees.

Veelgestelde vragen

  • Cursussen: nu onder andere de Tunisch Haken en Vest haken Cursus, later uitgebreid met Corner to Corner, mozaïek haken, dekens haken, mochila haken: en alles waar jullie nog om vragen!
  • Steek-o-theek met allerlei verschillende steken en technieken,
  • Een uitgebreide “Alles over haken” encyclopedie met handige weetjes
  • Alle opnames van Facebook workshops en LIVE sessies
  • LIVE sessies om al jullie haakvragen te beantwoorden!
  • Een besloten Facebookgroep waarin jullie lekker met elkaar kunnen kletsen, elkaar kunnen inspireren, helpen, én waarin ik vraag wat voor nieuwe dingen ik kan gaan toevoegen aan de CLUB, zodat het écht een samenwerking tussen jullie en mij wordt!


Ik kom regelmatig LIVE om vragen te beantwoorden, je kunt je vragen ook stellen in de Facebookgroep en ik ben per mail en social media goed bereikbaar.


Nee, alle steken worden rustig uitgelegd. Ben je prille beginner, dan heb je soms wel een doosje geduld en een potje doorzettingsvermogen nodig 😉

Er geldt een veertien dagen, niet-goed-geld-terug-garantie. Voordat je opzegt zou ik het wel fijn vinden als je me even mailt, misschien kan ik je namelijk gewoon verder helpen!