21 dagen gezellig samen haken

Een Mooi Kerstgebaar -2021

In het winterseizoen is het extra fijn om gezellig samen te handwerken en het huis extra knus te maken. Vorig jaar deden we dat met de succesvolle Let it Snow CAL.
 
Dit jaar haken we Een Mooi Kerstgebaar, een prachtige CAL met onder andere verschillende Kerstballen, sterretjes, kerstsokken en onderzetters 🎄🎅
 
Het wordt een betaalde CAL van €7,50, met een leuk introductieaanbod van €4,95 voor de snelle beslissers. Je behoudt toegang tot deze cursus zolang de Club bestaat, het verloopt niet. Voor Club abonnees is het uiteraard inbegrepen 😍!
 
De CAL begint op 1 december en duurt tot 21 december, met (minstens 😉) 21 haakpatronen! Alle haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven, met detailfoto’s en met video’s voor links- en rechtshandigen. In die periode zal ik ook af en toe live komen zodat we samen kunnen haken!
 
Je kunt de CAL in je eigen tempo en met je eigen favoriete (kerst)kleuren maken want Kerstballen en versiering lenen zich uitstekend voor restjes opmaken. Soms zullen ook andere materialen nodig zijn, zoals (oude/lelijke) Kerstballen, kerstlichtjes, glazen potjes, waarbij ik zal vertellen hoe ik er aan gekomen ben.

Samen haken we naar een gezellig Kerst

Ook jij kan schitterend decoratie haken. Of je nu linkshandig of rechtshandig bent, veel ervaring hebt of weinig, deze minicursus is voor iedereen geschikt!

Factuurgegevens

Extra informatie

Your Products

Product
Quantity
Price
Een Mooi Kerstgebaar 2021 (#4054)
4.95

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Een Mooi Kerstgebaar 2021  × 1 4.95
Subtotaal 4.95
Totaal 4.95
Nu voor slechts €1,50
Haak 24 verschillende prachtige sneeuwvlok patronen met deze 42-pagina tellende PDF. De PDF staat vol foto's en mocht je er tóch niet uitkomen, dan is er van elke sneeuwvlok ook een filmpje te vinden
  • Kies je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

icon-5
Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Wacht! Je kunt je jaar nu extra feestelijk afsluiten!

Dit prachtige aanbod is alleen NU geldig!

Een Mooi Gebaar Club - Jaarabonnement

149.40
Schaf een jaar lang Een Mooi Gebaar Club aan, nu met hoge korting! Normaal betaal je €14.70 per maand, als je NU besluit slechts €120 voor een heel jaar! Geniet een jaar lang van alle mooie cursussen die de Een Mooi Gebaar Club te bieden heeft, natuurlijk inclusief de Een Mooi Kerstgebaar 2021 minicursus.