Een Mooi Kerstgebaar 2021

21 dagen gezellig samen haken

Een Mooi Kerstgebaar -2021

In het winterseizoen is het extra fijn om gezellig samen te handwerken en het huis extra knus te maken. Vorig jaar deden we dat met de succesvolle Let it Snow CAL.
 
In 2021 haakten we de Een Mooi Kerstgebaar 2021, een prachtige CAL met onder andere verschillende Kerstballen, sterretjes, kerstsokken en onderzetters šŸŽ„šŸŽ…
 
Het is een betaalde CAL van ā‚¬7,50. Je behoudt toegang tot deze cursus voor 12 maanden na aanschaf. Voor Club abonnees is het uiteraard inbegrepen šŸ˜!
 
De CAL begon op 1 december en duurde tot 21 december, met (minstens šŸ˜‰) 21 haakpatronen! Alle haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven, met detailfoto’s en met video’s voor links- en rechtshandigen. In die periode zal ik ook af en toe live komen zodat we samen kunnen haken!
 
Je kunt de CAL in je eigen tempo en met je eigen favoriete (kerst)kleuren maken want Kerstballen en versiering lenen zich uitstekend voor restjes opmaken. Soms zullen ook andere materialen nodig zijn, zoals (oude/lelijke) Kerstballen, kerstlichtjes, glazen potjes, waarbij ik zal vertellen hoe ik er aan gekomen ben.

Samen haken we naar een gezellig Kerst

Ook jij kan schitterend decoratie haken. Of je nu linkshandig of rechtshandig bent, veel ervaring hebt of weinig, deze minicursus is voor iedereen geschikt!
Show Order Summary
€7.50

Product Subtotal
Een Mooi Kerstgebaar 2021  × 1 €7.50
Subtotal €7.50
Total €7.50 (inclusief €1.30 btw)

Customer information

Welcome Back Iris van Meer ( iris@eenmooigebaar.nl )

Factuurgegevens

Extra informatie

Payment


  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening NL91ASNB0267191650 tnv Een Mooi Gebaar. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.


Je bestelling

Product Subtotaal
Een Mooi Kerstgebaar 2021  × 1 €7.50
Subtotaal €7.50
Totaal €7.50 (inclusief €1.30 btw)

Nu voor slechts ā‚¬1,50


Haak 24 verschillende prachtige sneeuwvlok patronen met deze 42-pagina tellende PDF. De PDF staat vol foto’s en mocht je er tĆ³ch niet uitkomen, dan is er van elke sneeuwvlok ook een filmpje te vinden

Nu voor slechts ā‚¬1,50


Haak 24 verschillende prachtige sneeuwvlok patronen met deze 42-pagina tellende PDF. De PDF staat vol foto’s en mocht je er tĆ³ch niet uitkomen, dan is er van elke sneeuwvlok ook een filmpje te vinden

Nu voor slechts ā‚¬1,50


Haak 24 verschillende prachtige sneeuwvlok patronen met deze 42-pagina tellende PDF. De PDF staat vol foto’s en mocht je er tĆ³ch niet uitkomen, dan is er van elke sneeuwvlok ook een filmpje te vindenicon-5

Order Submitted
Special Offer
Order Receipt

{first_name}, Wacht! Je kunt je jaar nu extra feestelijk afsluiten!

Dit prachtige aanbod is alleen NU geldig!

Een Mooi Gebaar Club - Jaarabonnement

183.00
Schaf een jaar lang Een Mooi Gebaar Club aan, nu met hoge korting! Normaal betaal je ā‚¬14.70 per maand, als je NU besluit slechts ā‚¬120 voor een heel jaar! Geniet een jaar lang van alle mooie cursussen die de Een Mooi Gebaar Club te bieden heeft, natuurlijk inclusief de Een Mooi Kerstgebaar 2021 minicursus.