Vest Haken Cursus

Een Mooi Gebaar Logo

Haak in 8 weken een schitterend vest

Vest haken Cursus

Worstel jij ook met het haken van kleding? Wordt het nooit de goede maat of maak je het niet af, of vind je het eenzaam?

In deze gave cursus haken we in 8 weken samen aan een prachtig granny vest. Ik leer je welke maten je moet opmeten, hoe je alle steken doet die je nodig hebt, hoe je van kleur wisselt en nog veel meer!

Er doen maximaal 100 mensen mee aan deze eerste cursus, zodat ik ruim de gelegenheid heb voor persoonlijke aandacht. Er is een gezellige community van andere haaksters die tegelijkertijd met jou ook aan hun eigen nieuwe lievelingsvest haken.

Na aanschaf van deze cursus heb je maar liefst 12 maanden de tijd om je vest af te maken. Word je Club abonnee? Dan kun je de Vest Haken cursus onbeperkt blijven bekijken zolang je lid bent.


Samen haken we een passend vest

Ook jij kan een schitterend vest haken, in je eigen maat, met je eigen lievelingsmateriaal. Of je nu linkshandig of rechtshandig bent, of wellicht slechthorend of D/doof, deze cursus is voor iedereen geschikt!
Show Order Summary
€27.00

Product Subtotal
Cursus Vest haken  × 1 €27.00
Subtotal €27.00
Total €27.00 (inclusief €4.69 btw)

Customer information

Welcome Back Iris van Meer ( iris@eenmooigebaar.nl )

Factuurgegevens

Extra informatie

Payment


  • Selecteer je bank
  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening NL91ASNB0267191650 tnv Een Mooi Gebaar. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.
Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.


Je bestelling

Product Subtotaal
Cursus Vest haken  × 1 €27.00
Subtotaal €27.00
Totaal €27.00 (inclusief €4.69 btw)


icon-5