Een Mooi Gebaar Logo

Haak in 8 weken een schitterend vest

Vest haken Cursus

Worstel jij ook met het haken van kleding? Wordt het nooit de goede maat of maak je het niet af, of vind je het eenzaam?

In deze gave nieuwe cursus haken we in 8 weken samen aan een prachtig granny vest. Ik leer je welke maten je moet opmeten, hoe je alle steken doet die je nodig hebt, hoe je van kleur wisselt en nog veel meer!

Er doen maximaal 100 mensen mee aan deze eerste cursus, zodat ik ruim de gelegenheid heb voor persoonlijke aandacht. Er is een gezellige community van andere haaksters die tegelijkertijd met jou ook aan hun eigen nieuwe lievelingsvest haken.

Samen haken we een passend vest

Ook jij kan een schitterend vest haken, in je eigen maat, met je eigen lievelingsmateriaal. Of je nu linkshandig of rechtshandig bent, of wellicht slechthorend of D/doof, deze cursus is voor iedereen geschikt!

Factuurgegevens

Extra informatie

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Cursus Vest haken  × 1 19.95
Subtotaal 19.95
Totaal 19.95
  • Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

icon-5